INFO

Veel gestelde vragen

Wanneer is het Redneck Festival??

Het Redneck Festival wordt op zaterdag 22 juni 2024 gehouden, vanaf 16.00 tot 1.00 uur. De voorbereidingen zijn reeds in volle gang. Hillbilly Henk is zijn trailer aan het volstampen met zijn hele hebben en houwen. En er wordt al een flinke voorraad moonshine aangelegd. Yihaaaaaa!!!! 

Wanneer start de kaartverkoop voor het Redneck Festival?

Op de webpagina Tickets is de verkoop reeds gestart!! Ook bij de Roskam in Achterveld zullen binnenkort de kaarten weer te koop zijn. Dit is voor mensen die dichtbij wonen of voor mensen die graag van het kopen van het kaartje al een uitje willen maken. Via social media houdt Hillbilly Henk jullie op de hoogte. 

 

Wa is da nou eigenlijk, een Redneck??

Dat is iemand herkenbaar aan een rode nek omdat hij te lang in de zon op het land heeft gewerkt. Om de pijn te verzachten van al het harde werken, geven Rednecks graag een feestje met hillbillymuziek en veel eten en drinken. Verder zijn rednecks of hillbillies vaak herkenbaar aan een versleten tuinbroek, geruite blouse en een strohoed. 

 

Kun je op het Redneck Festival ook eten kopen?

Een van Hillbilly Henk's grootste hobby is bbqen. Dus op het festival is een overvloed aan vlees en ander gezond voedsel. Het Festival begint al om 16.00 uur 's middags, dus u kunt gelijk beginnen met schransen van de bbq. We hebben een geheel nieuwe BBQ area met een compleet menu afgestemd op de favorieten van Hillbilly Henk. En vervolgens met een volle buik vooraan staan bij het podium. De bbq staat tot en met sluitingstijd aan, dus ook na de optredens kunt u nog even een varken naar binnen werken.

Wie is er in godsnaam zo gek om een Redneck Festival te organiseren?

Nou dat is dus Hillbilly Henk. Hillbilly Henk viert graag elk jaar groots zijn verjaardag, hij pakt dan zijn hele trailer uit, slacht een varken, stookt wat whiskey, nodigt de beste country bands uit en zorgt dat hij ook zelf daarna een jaar lang bij moet komen om het vervolgens gewoon weer te herhalen! Wat een legend!

 

Mag ik mijn kinderen ook mee nemen??

Het Redneck Festival is vanaf 18 jaar. Dus als uw kinderen ouder zijn dan 18 en u ze geleerd heeft om zich netjes te gedragen mag u ze meenemen! Het is niet verplicht om uw kinderen mee te nemen. 

Mag ik naast een drankje ook mijn pillendoos open trekken op het festival??

Jezus wat een slechte vraag.  Op de Redneck Festival gelden dezelfde wetten als in heel Nederland. Dat houdt dus in dat soft- en harddrugs verboden zijn. Je kunt daarop bij binnenkomst van het festivalterrein gecontroleerd worden en als we iets zien of vinden wat niet door de beugel kan, zullen we je moeder bellen, dan krijg je straf. 

Kan ik ook met een rolstoel naar het Redneck Festival?

Hillbilly Henk zal er alles aan doen om zijn verjaardag voor iedereen een fantastische belevenis te maken. Ook met een rolstoel kunt u een gewoon ticket bestellen, de vrienden van Hillbilly Henk zullen u bij de entree helpen om u verder te begeleiden over het terrein. Houdt er rekening mee dat dit grotendeels weiland is. Heeft u vragen over de toegankelijkheid, stuur ze naar organisatie@redneckfestival.nl

Help, ik ben verslaafd aan mijn telefoon, is er ook WiFi?

Hillbilly Henk heeft nog een telefoon met een snoer, WiFi is niet iets wat hij nodig heeft om whiskey te kunnen stoken.

Kan ik mijn gekochte ticket annuleren?

Nee, helaas kunnen gekochte tickets niet geannuleerd worden. Via ticketswap.nl is het eenvoudig om tickets aan te bieden en te verkopen. Of vraag op Facebook of je iemand blij kan maken met een bezoekje aan het Redneck Festival!!

Is er een dress code/ Wat moet ik aan trekken naar het Redneck Festival?

Er is geen dress code! Maar het is wel zo leuk om iets in de stijl van Hillbilly Henk aan te trekken. Al is het maar een cowboy hoed of geruite blouse.

Do you have any questions? Ask them on our contact page.